Turun ammattikorkeakoulu

Julkaisukauppa Loki

- myytävät ja vapaasti ladattavat sarjajulkaisut

Julkaisut aihealueittain

E-julkaisut

Julkaisusarjat


Turun ammattikorkeakoulu
Viestintäpalvelut
Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

julkaisutoiminta@turkuamk.fi
Luonnontieteet
Tuotteita: 11   |   Sivu 1/2   |   « edellinen sivu   |   seuraava sivu »
Milla Popova & Pekka Alho
0,00 €

Julkaisu esittää kattavasti Uudenkaupungin makeavesialtaan ranta- ja vesialueiden omistajien kokemuksia ja näkemyksiä suunnittelualueesta sekä alueeseen liittyvistä kehittämistarpeista.

Lue lisää...

  

Pekka Räisänen, Marko Piispa & Mikko Nykänen
0,00 €

Kirjallisuuskatsauksessa tarkastellaan lyhyesti päästöjä nesteytetyn maakaasun tuotannon, kuljetusten, tankkauksen ja onnettomuuksien yhteydessä sekä laivamoottorien päästöjä ja niiden mittausta.

Lue lisää...

  

Tuomas Alijoki (ed.)
0,00 €

The objective of the Pure Biomass project was to build public understanding about the benefits of using biomass for energy production. This publication offers the main results of the multinational Pure Biomass project in the form of articles written by experts in their own fields.

Click on the green "Lataa E-julkaisu" button to load the e-book for free.

Lue lisää...

  

Sami Skyttä & Raisa Kääriä
0,00 €

Kalan mädin haudonnassa vesihometartunta on yleinen ongelma. Tässä tutkimuksessa selvitettiin Suomen olosuhteissa kuparin käyttöä homeen estämiseksi kirjolohen mädin haudonnassa.

Lue lisää...

Julkaisun voi ladata veloituksetta.
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
  

Niina Punelpuro
0,00 €

Tämä julkaisu on läpileikkaus bio- ja elintarviketekniikan, ICT:n sekä liiketalouden alojen projektitoiminnan monista ulottuvuuksista, joita tarkastellaan erityisesti opiskelijoiden kokemusten kautta.

The many dimensions and levels of project work on Life Sciences, Business and ICT are described in the book at hand, emphasising the students’ own visions and words.

Click on the green "Lataa E-julkaisu" button to load the e-book for free.

Lue lisää...

Julkaisun voi ladata veloituksetta.
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
  

Katja Nurmio
0,00 €
Tässä artikkelissa esitellään ruoanvalmistuksen uuden trendin, molekyyligastronomian, tuomia mahdollisuuksia. Tavoitteena on innostaa lukijoita tutustumaan tieteenalaan sekä suhtautumaan innovatiivisesti ruokaan. Molekyyligastronomian tuntemus edistää ruoanvalmistuksen syvällisempää ymmärrystä, mikä luo puitteet ruokatuotteiden sekä ruokakulttuurin kehittämiseen. Lue lisää...

Julkaisun voi ladata veloituksetta.
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
  
Tuotteita: 11   |   Sivu 1/2   |   « edellinen sivu   |   seuraava sivu »

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä.

Tuotehaku

Suosituimmat julkaisut